Vremenska prognoza

MobileTran

Posao u Britanskom centru za istraživanje Antarktika

Britanski centar za istraživanje Antarktika – British Antarctic Survey (BAS) – dio britanskog Vijeća za istraživanje prirodnog okoliša, planira provesti program znanstvenog istraživanja svjetske klase kako bi održao aktivnu i utjecajnu ulogu Ujedinjenog Kraljevstva u regiji i njegovu vodeću ulogu u pitanjima vezanim uz Antarktik.

Posao uključuje pomoć u razvoju integriranog globalnog/regionalnog sustava za klimatske modele i provođenje istraživanja koja će unaprijediti razumijevanje polarne klime u većem razmjeru. Vaša uloga će uključivati suradnju s drugim istraživačima BAS-a, kao i objavljivanje i prezentiranje istraživanja.

Uz doktorat ili jednakovrijedno postdiplomsko iskustvo, od vas se očekuje da imate stručno iskustvo u upravljanju globalnim klimatskim modelima. Također, trebate biti vješti u korištenju Windowsa i UNIX-a, kao i u programiranju u Fortranu i sposobni prezentirati radove na konferencijama i raditi kao dio tima.

Prijave iz svih dijelova zajednice su dobrodošle. Pripadnici nacionalnih manjina su trenutačno podzastupljeni i njihove prijave su naročito dobrodošle. Imamo zajamčeni plan za razgovor za prikladne kandidate s invaliditetom.

Za dodatne informacije i detalje vezane uz prijavu, posjetite: www.antarctica.ac.uk/employment » Potraži više...